Покращення десь поряд, воно вже ще ближче!
|
|
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 16:12 | Повідомлення # 16 |
 General der Infanterie
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата Fallout (  ) ЗАТОКРЫМИХ В часи моєї буремної молодості, майже одразу після Афгану та НДР, москалики з нєкім мєшковим намагалися зробити Крим "своїм". Тоді я з хлопцями їздив до Севастополя, та пройшов його вулицями з простим гаслом: "КРИМ БУДЕ УКРАЇНСЬКИМ, АБО БЕЗЛЮДНИМ!" Вони про це забули. Це шкода - треба буде нагадати.
Хочешь мира — готовь "Парабеллум"!
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 16:13 | Повідомлення # 17 |
 General der Infanterie
| До речі - Всіх з Ассоціацією!
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 16:13 | Повідомлення # 18 |
 General der Infanterie
| За те поки в нас є добра нагода, підписавши конвенцію " Про внутрішні водні шляхи", зайнятися відродженням річкового транспорту, річкових портів, та безперевалочного судноплавства ріка - море, а з цим і суднобудівництва, а з цим і збільшення зайнятості населення, а з цим і збільшення робочих місць на верфях, лізингу, днозаглиблення, будівництва терміналів, навантаження на залізниці і вагонобудівництво, будівництво сучасних елеваторів та шляхового господарства та так далі. Крим вернеться, налагоджена система залишиться, кримські порти та "Хазяї" самі зробили собі послугу. Втім, дуже давно було зрозуміло, що везти збіжжя до Криму, там перевантажувати на судна "ріка - море" (!!!) - маразм, тим більше маючи глибоководний шлях ледь не до Січеслава. Єдиним сенсом цих дій була корупційна схема в держпортах. Завдяки "кримнашам" маємо змогу не тільки цих дій позбутися, а й зробити систему нормальною та сучасною.
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 17:17 | Повідомлення # 19 |
 General-Oberst
| Цитата HAMSTER (  ) Цитата Fallout ()ЗАТОКРЫМИХ В часи моєї буремної молодості, майже одразу після Афгану та НДР, москалики з нєкім мєшковим намагалися зробити Крим "своїм". Тоді я з хлопцями їздив до Севастополя, та пройшов його вулицями з простим гаслом: "КРИМ БУДЕ УКРАЇНСЬКИМ, АБО БЕЗЛЮДНИМ!" Вони про це забули. Це шкода - треба буде нагадати.
Не дізнавшись минулого, не дістанеш майбутнього! Слава Україні!!! Героям Слава!!!
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 17:59 | Повідомлення # 20 |
 General-Oberst
| Цитата HAMSTER (  ) До речі - Всіх з Ассоціацією! Шануймося!!! Слава!!! Слава!!! Слава!!!
Цим підписанням, сподіваймося, закінчується історія "покращення" і розпочнеться Історія Країни, Яка повертається до своєї колиски, до свого дому - Європи, яку вона (вона також) будувала з 8 сторіччя, Княжни якої ставали Великими і Святими Королевами Франції - Анна Ярославна, Княжна Київська, Королева Французів. Країни, яку в 10 сторіччі називали Київською імперією, а князів якої - імператорами. Втім, я хочу згадати ось що - підписання Ассоціації - це не заслуга нашого президента, (точніше не стільки його), а всього Українського Народу, від Луцька до Одеси, від Чопа до Маріуполя, Заслуга Небесної Сотні, заслуга мільйонів тих людей, які своїми зусиллями зробили це можливим. Скажу більше - ми маємо зрозуміти, що наш Президент, що підписав це сьогодні від імені Держави, не більше, ніж шанована, але все ж просто уповноважена особа, що має це зробити. Зрозуміти, що 22 лютого впала не влада януковича, а нарешті припинила своє існування Українська Радянська Соціалістична Республіка, яка вже без Тичин і Рильських, Антонових і Патонів, Корольових і Алєксєєвих, Сосюр і Гончарів, Дзбановських та Бемів, але з незліченною кількістю нечісті та мздоїмців проіснувала до лютого місяця 2014 року. До Зими, що нас Змінила.
25 травня 2014 року розпочалася Історія іншої. Вільної України. Поновилась нерозривна лента - Мебіус - Історія Київської Імперії.
Слава Україні! Героям Слава!
Не дізнавшись минулого, не дістанеш майбутнього! Слава Україні!!! Героям Слава!!!
|
|
| |
Fallout | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 22:48 | Повідомлення # 21 |
 General-Oberst
Група: Проверенные
| Цитата Я в ах..уе дорога редакція. Це як? А так. Площадь Днепровского лимана больше площади русла. Соответственно, в дождь лиман наполняется быстрее русла и уровень в нём растёт быстрее. Да ещё и Каховка напору не даёт. Вот тебе и обратный перепад.
Цитата підписавши конвенцію " Про внутрішні водні шляхи", зайнятися відродженням річкового транспорту Согласен, а ещё и законодательные гайки развинтить по-европейски. Типа отсутствия регистрации и прав на маломощные мотолодки, упрощённой регистрации самостроев, итд.
Да, и поздравляю всех. Этот день вы приближали, как могли! А Крым - ну и хер с ним, с этим чемоданом без ручки. Крым хорош только как лодка . Да будут теперь мекками Железный Порт, Лазурное, Коблево, Арабатка. А плавни Нижнего Днепра вообще заткнут за пояс любые крымнаши. Надо будет фотоотчёт по ним запилить. Типа наш ответ Гитхорну .
Жизнь хороша, когда есть ППШ. Російську би вивчив лишень для того, Допитувать щоб полонених.
Повідомлення відредагував Fallout - П`ятниця, 27.06.2014, 23:06 |
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:08 | Повідомлення # 22 |
 General der Infanterie
| Цитата Fallout (  ) Да, и поздравляю всех. Этот день вы приближали, как могли! А Крым - ну и хер с ним, с этим чемоданом без ручки. Крым хорош только как лодка . Да будут теперь мекками Железный Порт, Лазурное, Коблево, Арабатка. А плавни Нижнего Днепра вообще заткнут за пояс любые крымнаши. Надо будет фотоотчёт по ним запилить. Типа наш ответ Гитхорну . Всіх вітаю! Чекаю фото! Ти в Україні, я зрозумів зі слів Пацюка?)))
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:09 | Повідомлення # 23 |
 General der Infanterie
| Мої думки щодо Криму я написав.
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:13 | Повідомлення # 24 |
 General der Infanterie
| Цитата Fallout (  ) Согласен, а ещё и законодательные гайки развинтить по-европейски. Типа отсутствия регистрации и прав на маломощные мотолодки, упрощённой регистрации самостроев, итд. В мене є можливість зараз спробувати це донести нашим можновладцям, і це треба зробити. Уступати в галузі громадянських свобод Росії - нелогічно. це ганьба.
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:17 | Повідомлення # 25 |
 General der Infanterie
| Цитата Wasser-ratte (  ) 25 травня 2014 року розпочалася Історія іншої. Вільної України. Поновилась нерозривна лента - Мебіус - Історія Київської Імперії. Слава Україні! Героям Слава! Хай буде так! З нами Божа Воля!
Слава Україні! Слава її Захисникам! Слава Героям!
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:25 | Повідомлення # 26 |
 General-Oberst
| Василь, дякую!!!
Слава Україні!!!!
|
|
| |