Всіх з Ассоціацією!
|
|
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:04 | Повідомлення # 1 |
 General der Infanterie
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх з тим, до чого ми йшли з минулого літа. Мабуть, сьогодні люсє краще вітьку на очі не попадатися)) Це міг бути його тріумф, при чому з другим (не третім) строком, світовим визнанням та спокійною старістю в Межигір"ї. Втім ми стали вільними, наш Президент підписав Ассоціацію, а долі віті не заздрить ніхто.
Слава Україні!
Хочешь мира — готовь "Парабеллум"!
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:21 | Повідомлення # 2 |
 General-Oberst
| Шануймося!!! Слава!!! Слава!!! Слава!!!
Цим підписанням, сподіваймося, закінчується історія "покращення" і розпочнеться Історія Країни, Яка повертається до своєї колиски, до свого дому - Європи, яку вона (вона також) будувала з 8 сторіччя, Княжни якої ставали Великими і Святими Королевами Франції - Анна Ярославна, Княжна Київська, Королева Французів. Країни, яку в 10 сторіччі називали Київською імперією, а князів якої - імператорами. Втім, я хочу згадати ось що - підписання Ассоціації - це не заслуга нашого президента, (точніше не стільки його), а всього Українського Народу, від Луцька до Одеси, від Чопа до Маріуполя, Заслуга Небесної Сотні, заслуга мільйонів тих людей, які своїми зусиллями зробили це можливим. Скажу більше - ми маємо зрозуміти, що наш Президент, що підписав це сьогодні від імені Держави, не більше, ніж шанована, але все ж просто уповноважена особа, що має це зробити. Зрозуміти, що 22 лютого впала не влада януковича, а нарешті припинила своє існування Українська Радянська Соціалістична Республіка, яка вже без Тичин і Рильських, Антонових і Патонів, Корольових і Алєксєєвих, Сосюр і Гончарів, Дзбановських та Бемів, але з незліченною кількістю нечісті та мздоїмців проіснувала до лютого місяця 2014 року. До Зими, що нас Змінила.
25 травня 2014 року розпочалася Історія іншої. Вільної України. Поновилась нерозривна лента - Мебіус - Історія Київської Імперії.
Слава Україні! Героям Слава!
Не дізнавшись минулого, не дістанеш майбутнього! Слава Україні!!! Героям Слава!!!
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:30 | Повідомлення # 3 |
 General-Oberst
| Мабуть, сьогодні я нап"юсь.
Не дізнавшись минулого, не дістанеш майбутнього! Слава Україні!!! Героям Слава!!!
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:32 | Повідомлення # 4 |
 General-Oberst
|
https://www.youtube.com/watch?v=5VsecadBy20
|
|
| |
Fallout | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:39 | Повідомлення # 5 |
 General-Oberst
Група: Проверенные
| Ну раз уже за рок-версии заговорили http://www.youtube.com/watch?v=E8iysHW8QDo
Жизнь хороша, когда есть ППШ. Російську би вивчив лишень для того, Допитувать щоб полонених.
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:44 | Повідомлення # 6 |
 General-Oberst
| Вам, как гостю із Росіі віднєє))
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:52 | Повідомлення # 7 |
 General der Infanterie
| У виконанні Алжирських вболівальників це ще краще
|
|
| |
HAMSTER | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:55 | Повідомлення # 8 |
 General der Infanterie
| Цитата Wasser-ratte (  ) Мабуть, сьогодні я нап"юсь. Завтра Збіговисько.
|
|
| |
Fallout | Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 23:59 | Повідомлення # 9 |
 General-Oberst
Група: Проверенные
| Цитата HAMSTER (  ) У виконанні Алжирських вболівальників це ще краще Так люблю Алжир, що бракує ми слів.
Жизнь хороша, когда есть ППШ. Російську би вивчив лишень для того, Допитувать щоб полонених.
|
|
| |
Wasser-ratte | Дата: Субота, 28.06.2014, 00:06 | Повідомлення # 10 |
 General-Oberst
| Цитата HAMSTER (  ) Цитата Wasser-ratte ()Мабуть, сьогодні я нап"юсь. Я не сильно. за це треба. Іди в скайп.
|
|
| |